Search Issue Tracker

49
votes
Fixed

[MovieTexture] FMOD error when trying to play video using WWW class

Video

-

Jan 14, 2016

-

Version: 5.3.1p2

Repro steps: 1) Open the project and only scene in it 2) Play - notice that the movie texture and the sound works correctly 3) Notic... Read more

0
votes
Active

prcore::BlitImage crash when video resolution is very low

Video

-

Apr 28, 2017

-

Version: 5.6.0f3

To reproduce: 1.Open users attached project "360video.zip" 2.Press Video > stitch video 3.Play the video in the preview 4.Observe a... Read more

0
votes
Active

[VideoPlayer] built scene starts flickering on some OSX machines

Video

-

Apr 18, 2017

-

Version: 5.6.0f3

To reproduce: 1. Open attached project 2. Build 'VideoPlayerBug' scene for OSX 3. Play built scene in window Expected: built scene ... Read more

0
votes
Fixed

[VideoPlayer] H264 videos are lagging and spams VideoPlayback audio buff...

Video

-

Apr 27, 2017

-

Version: 5.6.0p3

All H264 videos performance is very bad, videos are laggy. Better quality videos don't play. How to reproduce: 1. Open the attache... Read more

0
votes
Active

[Android] [VideoPlayer] Video stops playback if trying to play it faster...

Video

-

Apr 24, 2017

-

Version: 5.6.0f3

Steps to reproduce: 1) Download attached project 'ReproVideoPlayer.zip' and open in Unity 2) Build and run project on a device 3) T... Read more

0
votes
Active

Transcoding fails for 4k webm video with alpha

Video

-

Apr 25, 2017

-

Version: 5.6.0p3

To reproduce: 1. Open attached project 2. Select my_vp8_clip_with_alpha video 3. Enable transcode 4. Select h264 codec 5. Apply cha... Read more

0
votes
Active

[macOS] Video Player doesn't play on standalone build with x86 architecture

Video

-

Apr 21, 2017

-

Version: 5.6.0f3

Steps to reproduce: 1. Download and open "903612 repro.zip" 2. In build settings window, make sure the architecture is set to x86 3.... Read more

0
votes
Fixed

Video Player does not play audio when rendered on RawImage component

Video

-

Apr 10, 2017

-

Version: 5.6.0f3

Steps to reproduce: 1. Open "900348 repro.zip" 2. Enter play mode 3. Observe how video is playing (from ViewGO->OverlayCanvas->Video... Read more

1
votes
Active

Video player with URL link to the video does not play it in built project

Video

-

Apr 10, 2017

-

Version: 5.6.0f3

To reproduce: 1. Open users attached project. 2. Open videoplayer scene 3. Create a folder in your PCs local disk and put there vide... Read more

0
votes
Duplicate

VideoPlayer Prepare call gets stuck without completing

Video

-

Apr 08, 2017

-

Version: 5.6.0f3

Steps to reproduce: 1. Open "test" scene in attached project 2. Press Play 3. Observe console, it only shows "Prepare started" 4. O... Read more

All about bugs

View bugs we have successfully reproduced, and vote for the bugs you want to see fixed most urgently.