Search Issue Tracker

Fixed in 5.3.2

Votes

139

Found in

5.3.0f4

Issue ID

753423

Regression

Yes

[UI] Images and static texts glitch on 5.3

UI

-

From Unity 5.3 projects that have a lot of UI elements start to flicker. Mostly on Android but also happens in editor.

Comments (72)

  1. E6ed05461250df994aa26e7c2d58b82a?d=mm

    kajjjak

    Oct 12, 2016 21:33

    Had it in 5.3.x. Not fixed in 5.4.1, still glitching and flickering during GUI animations (on canvas). Currently on newest version of mac osx.

  2. E4d4a1f1eb8e412bc0f8ed1fa783d53a?d=mm

    z_blush

    Jul 20, 2016 23:48

    not fixed in 5.3.5p8 :(

  3. B444131ec08f039963f262e1aad8d170?d=mm

    Norrec18

    Jul 19, 2016 17:19

    Unity 5.3.3p3 Still has this issue for us :(

  4. Caa3984a3713aa6e6f4539a34f6f517c?d=mm

    ThirtyThreeNumbers

    Jun 11, 2016 07:23

    Fixed? This is not fixed in 5.3.4 for me!

  5. 8cb566aac91859d1509c76accf546129?d=mm

    Kelly_liquid

    Jun 11, 2016 07:15

    Not Fixed!! Still getting this issue with 5.3.5f1 Windows 7 64bit DX11.

  6. Dc315b15982f1ad4cf4157518d3b8bf9?d=mm

    FriedLychees

    Jun 09, 2016 23:15

    I'm getting this issue when using an oculus rift, but not with a desktop display.

  7. 7f375e4bb9d74ab0d78aee0d912c8941?d=mm

    lth3726381

    May 26, 2016 02:50

    This problem is still happening in Unity editor 5.3.5f1!

  8. 36c3a9fb0166fd9b80661f3055415ae2?d=mm

    juan-jo

    Apr 19, 2016 10:54

    Not fixed

  9. B04ec4a0629b49d1ac2996469816c42f?d=mm

    harryzzzzz

    Apr 15, 2016 07:32

    My project was working fine in 5.3.3 but when i upgraded it to 5.3.4 all of my text disappears. . .and when i move their z component even slightly like 0.1 they appear again. . . Please tell me whats the issue

  10. 81693846ce3ffeafff979ce5212a4cd4?d=mm

    dmennenoh

    Mar 31, 2016 19:28

    Using 5.3.2f1 personal edition and I see no glitches at all on my own machine which has an NVidia Quadro K1000M running Win8. On my test machine a brand new HP ZBook with a Quadro K1100M, running Win7, I see all manner of glitches in my UI elements.
    Will upgrading to pro fix this? I fully thought this was some sort of driver issue until I found this thread. Also upgrading the drivers didn't help...

Add comment

Log in to post comment

All about bugs

View bugs we have successfully reproduced, and vote for the bugs you want to see fixed most urgently.