Search Issue Tracker

Active

Votes

10

Found in

2019.1.0f2

Issue ID

1147433

Regression

Yes

[MacOS] "Bloom" does not work in Standalone Build

MacOS

-

-

Priority: 3Not yet prioritized for a release

-

Severity: 3Secondary functionality broken

Steps to repro:
1. Open original project "BugTestProject.zip"
2. Open "SampleScene"
3. Observe that bloom works in the Game view
4. Build and Run

Expected result: Bloom works in a build like in a Game View.
Actual result: Bloom does not work.

Reproduced in: 2019.1.0f2, 2019.0a13
Not reproduced in: 2018.3.14f1, 2019.1.0a1

Comments (8)

  1. 5b0bb46f05f57626b7007d7a13eba4b9?d=mm

    Davide1104

    May 22, 2019 11:31

    Also happens with integrated render. I made a simple project with glow and post-processing and with 2018.3.14 works perfectly but in 2019.1.3 doesn't work in build standalone version

  2. A4c3ec206de9464713cb106c4bed6258?d=mm

    MidnightGameDeveloper

    May 19, 2019 16:43

    This bug should get prioritized. The application that i am developing requires bloom so i cant release an update of it right now.I reported this bug a month ago and nothing happened since then, please fix it.

  3. Cd921745f3ca5d1aa209fff5448e1c1e?d=mm

    chaseholton

    May 18, 2019 23:19

    Can confirm the issue is still present in 2019.1.3f1 ... This issue should really get more attention!

  4. 3e39a22af6ff4579dc2cd62d6d1135e5?d=mm

    aneilfnq

    May 15, 2019 10:46

    Still happening on 2019.1.2f1

  5. 0c282457c3042141b8b92285048dbb79?d=mm

    tjmaul

    May 14, 2019 11:05

    Still present in the Lighweight RP template in 2019.1.2f1

  6. 38ff7c7ff7ae9e6e0fe0fb155fb965e8?d=mm

    hasseyg

    May 05, 2019 16:47

    Bloom is not working for me when running a SteamVR project in the editor. When the post processing layer is enabled, I just see a black screen and if i disable the layer, it starts working.

  7. Cd921745f3ca5d1aa209fff5448e1c1e?d=mm

    chaseholton

    May 05, 2019 03:27

    I can also confirm that the issue is still present in 2019.1.1 on the standard render pipeline.

  8. 0c282457c3042141b8b92285048dbb79?d=mm

    tjmaul

    May 02, 2019 10:20

    Also happens with the "Lightweight RP" Template in 2019.1.0f2. Maybe related: Starting the Build on macOS with the option key down leads to a crash.

All about bugs

View bugs we have successfully reproduced, and vote for the bugs you want to see fixed most urgently.