Search Issue Tracker

Fixed in 5.3.6

Votes

49

Found in

5.3.1p2

Issue ID

761548

Regression

Yes

[MovieTexture] FMOD error when trying to play video using WWW class

Video

-

Repro steps:
1) Open the project and only scene in it
2) Play - notice that the movie texture and the sound works correctly
3) Notice the errors in the Console: "Error: Cannot create FMOD::Sound instance for resource (null), (An invalid parameter was passed to this function. ) "

Reproduced in: 5.4.0b2; 5.3.1p3; 5.3.0f4
Not reproduced in: 5.2.3p3

Comments (62)

  1. 586a47b1ad8118b77f1ae377ffa7fbd9?d=mm

    tolstenko

    Jul 27, 2016 13:13

    Still not fixed on 5.4.0f1! Video encoded without audio and pixel format yuv420p using this command line:
    ./ffmpeg -i rainbow%03d.png -codec:v libtheora -qscale:v 9 -pix_fmt yuv420p outputhsv.ogv

  2. E9107179ef5b424002666a2c6eca058f?d=mm

    Alex_Alex

    Jul 27, 2016 08:47

    Still not fixed in Unity 5.3.6f1

  3. Fa765d8c24eec7639c974c87e2955d3b?d=mm

    gaint_lindsay

    Jul 25, 2016 23:53

    I am still receiving this exact same error in Unity 5.3.6f1 when loading a file:/// url!
    Tried all of the suggestions on this page and related forum posts (waiting for isDone and is ready etc).

    Works in 5.3.6f1 when using a remote http:// uri, but NOT when using a file:/// uri.

    Nothing wrong with my file accessibility and format (its an MP4, recorded straight from the PS4)

  4. 1cb1fd93eafe8024140e17833e178a69?d=mm

    Rajesh-Dhopate

    Jul 25, 2016 06:31

    Not fixed in Unity 5.3.6f1

  5. 0edce28fd842316c88f0e9c00cc96b8c?d=mm

    Afro_Games

    Jul 21, 2016 19:33

    Still broken in Unity 5.3.6

  6. 5b81e69bf02417d8211f9dec4422d36e?d=mm

    ludo6577

    Jun 30, 2016 10:52

    They know about this issue, you can follow the resolution here:
    https://fogbugz.unity3d.com/default.asp?807622_8194nt9k70h456fc

  7. 115073ea61296f7472b6d7019348df21?d=mm

    Tilonsoft

    Jun 28, 2016 17:19

    This isn't fixed!

  8. 4acd1b44b07202903b2e00c935dabeb2?d=mm

    DantaliaN

    Jun 24, 2016 02:45

    not fixed in 5.3.5f1
    Please, fix it

  9. 5b81e69bf02417d8211f9dec4422d36e?d=mm

    ludo6577

    Jun 20, 2016 11:55

    Not fixed in 5.4.0b18 and 5.3.4f1
    I tried with ogg files encoded with libtheora as explained in the documentation.

  10. E3eb52088cab085501d4b0b4a6935aa1?d=mm

    grenappels

    Jun 09, 2016 20:05

    Why is this listed as fixed? It is still an error for me in 5.4.0b21 Personal. I'm on Windows 10, using 64-bit unity.

Add comment

Log in to post comment

All about bugs

View bugs we have successfully reproduced, and vote for the bugs you want to see fixed most urgently.