Search Issue Tracker

Fixed in 2018.3

Votes

0

Found in

2019.3

Issue ID

1190169

Regression

No

[PLM] Anti-aliasing is not set properly on first bake

Global Illumination

-

On first bake Anti-aliasing is not set properly , it's still to its default value of 0.
It causes some broken results when looking at a just opened scene that have Auto Generate on.

Comments (4)

  1. Aa45b8a66ced8fbb4ea1117d0efe254e?d=mm

    carmeloleonardo1

    Jan 20, 2020 10:56

    As any serious gamer will tell you, you don’t want jagged edges. When it comes to anti-aliasing, we’re here to demystify the jargon, and show you how each process works.
    https://www.carpetcleaningtauranganz.info/

  2. 02f207b7b53fe3ff14f01dc15409d9da?d=mm

    karlwillson

    Dec 30, 2019 17:58

    Thank you so much for this. I was into this issue and tired to tinker around to check if its possible but couldnt get it done. Now that i have https://getintopc.app/ seen the way you did it, thanks guys
    with
    regards
    https://oceanofgamesy.com/

  3. Dffb2485ebafd574b8e415c46f066888?d=mm

    miyabhai7864444

    Oct 09, 2019 19:58

    dcdscThanks for sharing.I found a lot of interesting information here. A really good post, very thankful and hopeful that you will write https://messenger.red/ many more posts like this one.

  4. Dffb2485ebafd574b8e415c46f066888?d=mm

    miyabhai7864444

    Oct 09, 2019 19:57

    Thank you so much for this. I was into this issue and tired to tinker around to check if its possible but couldnt get it done. Now https://vidmate.onl/ that i have seen the way you did it, thanks guys
    with
    regards

Add comment

Log in to post comment

All about bugs

View bugs we have successfully reproduced, and vote for the bugs you want to see fixed most urgently.