Search Issue Tracker

Fixed in 2020.2

Votes

15

Found in

5.6.1f1

2017.4

2018.4

2019.2

2019.3

2020.1

Issue ID

912244

Regression

No

[WebGL] Audio sources are not looping when played using PlayScheduled

WebGL

-

How to reproduce:
1. Open the attached project ("case_1199920-Unity-bugs.zip")
2. Open the repro scene ("WebGLPlayScheduledLoopBug")
3. Enter the Play Mode
4. Confirm that the audio sample is looping without issues
5. Exit Play Mode
6. Make a WebGL build and run it

Expected results: The audio sample is looping the same way as in the Editor
Actual results: The audio sample plays only once and does not loop

Reproducible with: 2017.4.36f1, 2018.4.15f1, 2019.2.17f1, 2019.3.0f4, 2020.1.0a18

  1. Response avatar

    Resolution Note (fix version 2020.2):

    Fixed in 2020.2.0a16

Comments (5)

  1. E1d5009c5868810cb6f2de0fa9d846cb?d=mm

    Elringus

    Jul 26, 2020 20:27

    Are there plans to backport the fix to Unity 2019.4 LTS?

  2. 660555489b805a29e2981484480625a5?d=mm

    DocQuantum

    Feb 19, 2020 05:01

    Exists in 2019.3.1f1

  3. B75c37aa0c7d3926dd143e886e996aec?d=mm

    deeprest

    Nov 20, 2019 16:22

    This is a CURRENT BUG. 2019.2.6f1

  4. Dcb438117ec14a9eea701fe495053173?d=mm

    bcain

    Aug 23, 2019 20:50

    Hi, I have also reproduced the bug on 2019.2.1f. I start the audioSource with .playDelayed. Have checked loop and also set it in code, and it still doesn't loop.

  5. Bceb785967f8596261eb9f918ae29f14?d=mm

    fbittner

    May 05, 2019 14:22

    Reproduced on 2019.1.0f2

Add comment

Log in to post comment

All about bugs

View bugs we have successfully reproduced, and vote for the bugs you want to see fixed most urgently.