Search Issue Tracker

Fixed in 4.6.8

Votes

0

Found in

5.1.0f3

Issue ID

701951

Regression

No

[iOS] Build & Run doesn't work with xCode 6.4 (6E23) Beta

iOS

-

This issue has no description.

Comments (6)

  1. Cdfa35422d7fc7758106b300b4d7f9b3?d=mm

    Squeazer

    Aug 04, 2015 10:52

    Xcode: 6.4 (6E35b)
    Unity: 5.1.2f1
    OSX: 10.10 (14A389)

    Had the same problem, was able to fix it by UN-selecting the "Symlink Unity libraries" option.

  2. 1ab74360fafb431133ea1ea47cc53ad4?d=mm

    kselvin1

    Jul 20, 2015 18:46

    Having this same issue, someone please help

  3. 1b109376d38f127675c2dd17c58cb811?d=mm

    TDMIsh

    Jul 19, 2015 04:33

    I was able to follow this video and set my build target to 8.1.
    https://www.youtube.com/watch?v=_3Ef_d2JvAE

  4. B38998f10b6293cd92ee700c43ef92a3?d=mm

    drubilar

    Jul 13, 2015 13:07

    Yes, I still see this problen in 5.1.1p3 with Xcode 6.4
    Can someone tell me how to solve the build error ?

    First, when I build from unity it gives me an error 64 -bit supposedly solved by changing the architecture. Then when i change the architecture, it Gives me about 71 errors of building

    Thank

  5. 4c4535323369a5128211625bd3366071?d=mm

    ALLYSEUM

    Jul 09, 2015 22:12

    Unity 5.1.1f1
    Xcode 6.4
    OS 10.10.4

  6. 4cb9a91454da88d68df376f2d3395441?d=mm

    Laumania

    Jul 07, 2015 11:39

    Status: Fixed in Unity 4.6.7?
    The bug were spotted in 5.1.0f3, so that fix doesn't help it seems.

    I still see this problen in 5.1.1p3

All about bugs

View bugs we have successfully reproduced, and vote for the bugs you want to see fixed most urgently.