Search Issue Tracker

Status: Fixed in Unity 5.4.4

Votes

71

Found in

5.4.0p1

Issue ID

825464

Regression

Yes

Calling WWW.movie fails to load and prints error LoadMoveData got NULL!

Networking

-

-

Priority: 2Necessary for shipping a final release

-

Severity: 3Workaround is possible

Steps to reproduce:
1: Open attached project
2: In "test" scene enter play mode
3: Wait while movie is downloaded

- Errors in console each time the videoDownload.cs script tries to access www.movie
Error: LoadMoveData got NULL!

Reproduced: 5.3.6p3, 5.4.0p2, 5.5.0a6
Not reproducible: 5.2.5f1

Comments (22)

  1. Fdb278e010f8ca58b12bb8c151a784c9?d=mm

    DisruptUnity

    Mar 21, 2017 13:58

    NOT FIXED. Unity version 5.5.0f3. Please get this fixed.

  2. 6c370a53d0b18cfb9b2b780195e5d373?d=mm

    hamzaf16

    Mar 01, 2017 09:45

    this bug still occurrs in unity 5.5.2

  3. 58cb7d5f71d0c8adc295dbe878c5988d?d=mm

    cebosson

    Jan 20, 2017 18:58

    Still seeing this issue in 5.5.0f3.

  4. 88adbeddeca87d224b71ebc5b5408f9e?d=mm

    crazybeek

    Jan 20, 2017 15:50

    issue is not fixed.

    using Unity 5.5.0p3

    MoviePlayback::LoadMovieData got NULL!
    UnityEngine.WWW:get_movie()
    <PlayViaMovieTextureRoutined>c__Iterator0:MoveNext() (at Assets/Code/Cutscenes/PlayCutsceneAction.cs:219)
    UnityEngine.SetupCoroutine:InvokeMoveNext(IEnumerator, IntPtr)

    Video starts but throws this annoying warning each time :(

  5. E1284afe727d5d9e5a00ff881e7b99a8?d=mm

    mabakay

    Dec 08, 2016 11:34

    Same in 5.3.7p2

  6. E1ed9847544654e3ebdd74c0ff7cfe69?d=mm

    Talarian

    Dec 07, 2016 01:13

    Can confirm oneuppedgames
    "Reproducable in latest build (29 nov 2016) 5.5.0f3. Movie plays (with audio), error still shows."

  7. Dec359f5df38462d089132c14d007f85?d=mm

    oneuppedgames

    Dec 02, 2016 19:38

    Reproducable in latest build (29 nov 2016) 5.5.0f3. Movie plays (with audio), error still shows.

  8. Bf18cae4cd029179161014bfa6b2e152?d=mm

    BenWoodford

    Nov 16, 2016 15:12

    Still got the same issue on 5.4.2f2

  9. Fea20007f744a6b8ae7c41bd982e17cf?d=mm

    Tim-Gunn

    Nov 12, 2016 01:39

    Happening to me in Unity 5.5b10, just *upgraded* from unity 5.2.. sigh..

  10. 35b4a8d8eef98b9386f74f0247e185ad?d=mm

    JuanMaldonado

    Nov 09, 2016 18:17

    It's working for me on 5.4.2f2 but I still get the "MoviePlayback::LoadMovieData got NULL!" error for 1 frame.

All about bugs

View bugs we have successfully reproduced, and vote for the bugs you want to see fixed most urgently.